quarterArtboard 3 copy

YUM MANIFESTO

De hoogste prioriteit is het tevredenstellen van de klant door het vroegtijdig en voortdurend opleveren van smakelijke gerechten.


Verwelkom veranderende (klant)behoeftes, zelfs tijdens het kookproces. Wees flexibel en wendbaar.


Lever regelmatig lekkere gerechten op en vraag feedback op de resultaten en het proces.


De klant en de ontwikkelaars moeten samenwerken gedurende de gehele gang.


Gemotiveerde individuen klaren de klus. Geef hen de omgeving en ondersteuning die ze nodig hebben en vertrouw erop dat ze goed werk leveren.


De meest effectieve en efficiënte manier om informatie te delen in een team is door met elkaar te praten.


Eetbare deelproducten zijn de belangrijkste indicator voor een op te leveren gerecht. Wat is de definition of done?


Het kookproces bevorderd duurzame ontwikkeling. Het team moet continue gerechten kunnen leveren.


Voortdurende aandacht voor technische meesterschap en een goed recept versterken Agility.


Eenvoud! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?


De beste gerechten komen voort uit zelforganiserende teams.

.

Op vaste tijden, onderzoekt het team hoe het effectiever kan worden en past vervolgens zijn gedrag daarop aan.